.
Online: 76     . Espanol .
.

Viper Rooms


Bulgaria, Sofia, Студентски град, ул. Стефан Младенов 5

.
Viper Rooms.
Уникално светлинно шоу и брилянтен звук са двете неща, които ще ви впечатлят още щом прекрачите прага на супер стилното като интериор заведение. Клубът е решен на две нива. Луксозен bar&dinner е разположен на горното и бляскава дискотека – на долното ниво. Барът предлага лека гурме кухня и отваря в 10 всяка сутрин, а затваря щом и последните гости на Viper си тръгнат в ранните зори на следващото утро. Музикалната концепция през различните нощи е разнообразна, така че да задоволи и най-капризните вкусове. Понеделник е запазена зона за студенти. Тогава и алкохола е на преференциални цени. Музиката гравитира ...
read more
.
0893-55-66-67, 02-868-74-47,

viperrooms.bg

.   

Pictures


.
Viper Rooms
Viper Rooms
Viper Rooms
Viper Rooms

.   

Video


.
.   

Upcoming Events


.
No eventsViper Rooms
Viper Rooms
Bulgaria, Sofia, Студентски град, ул. Стефан Младенов 5

Уникално светлинно шоу и брилянтен звук са двете неща, които ще ви впечатлят още щом прекрачите прага на супер стилното като интериор заведение. Клубът е решен на две нива. Луксозен bar&dinner е разположен на горното и бляскава дискотека – на долното ниво. Барът предлага лека гурме кухня и отваря в 10 всяка сутрин, а затваря щом и последните гости на Viper си тръгнат в ранните зори на следващото утро. Музикалната концепция през различните нощи е разнообразна, така че да задоволи и най-капризните вкусове. Понеделник е запазена зона за студенти. Тогава и алкохола е на преференциални цени. Музиката гравитира най-вече около диско хауса. Вторникът е за феновете на черните ритми. Сряда е нощта на ретрото. Четвъртък, петък и събота са нощи, в които се изявяват различни български и чужди диджеи зад пулта. Шефът на Viper Rooms – Светослав Сахатчиев е диджей и държи поне веднъж в месеца да кани някое атрактивно име от световната клубна сцена. Отделно от това, той настоява да наблегне и на живите пърформънси и така на 3ти февруари на сцената в клуба ще се качат момчетата от Ъпсурт, а на 25ти ще видим шоуто на белгийците от Technotronic. Последният ден от седмицата е заслужено време и персонала да се позабавлява на тъй нареченото stаff парти.
VIP зоната на клуба е с директен изход към паркинга, така че всеки който стане особено специален гост на клуба, да се чувства наистина като звезда. Озвучаването е толкова добре настроено, че цялото ви тяло да трепти от вибрациите на звука, когато сте на дансинга и спокойно да разговаряте, без силната музика да ви пречи, настанили се в някое от удобните сепарета.